Go2Lean opleidingen

Het volgen van deze module heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven op mijn werk. Als procesmedewerker kan ik nu dieper ingaan op de geleerde theorie en heb ik meer inzicht gekregen in de behandelde onderwerpen, waar ik in de praktijk veel mee te maken heb. Ik ben erg blij dat ik deze module gevolgd heb!

-Thomas, cursist MBO Procesbeschrijvingen

Ik heb de workshop Managementsupport afgerond. Het was een mooie ervaring. Ik heb veel tips meegekregen van mijn docent. Ik kan nu een andere manier van aanpak hanteren en mijn werk daardoor efficienter uitvoeren.

De basisopleiding KAM gaf mij handvatten om op mijn werk aan de slag te gaan met het kwaliteitshandboek. Als kwaliteitsmedewerker heb ik het erg nuttig ervaren om deze opleiding te volgen, zodat ik mijn werk met meer inhoudelijke kennis uit kan voeren.

Het was zeer leerzaam om de opleiding MHBO Kwaliteit en Organisatie te volgen. Ik kon de theorie tijdens de lessen toepassen op mijn eigen praktijk situatie, waardoor ik op het werk de geleerde theorie ook meteen toe kon passen.

De workshop Bestuurskunde was een prima manier om basiskennis te verkrijgen van bestuurskunde. Ik heb nu een goed beeld van de basis van strategische Bestuurskunde. Ik heb veel aan de strategische beleidscyclus en de verschillende organisatiestructuren die tijdens de workshop aan bod zijn gekomen. 

Meest gekozen opleidingen:

Je keuze:

Je hebt nog geen studie gekozen.